Pboy Germany - 4

image

Read More

Pboy Germany - 3

image

Read More

Pboy Germany - 2

image

Read More

Pboy Germany - 1

image

Read More

Amazon Womens Day Edition Quiz Answers & Win Rs 10000

Amazon Womens Day Edition Quiz Answer 2020 – Answer Amazon Womens Day Edition Quiz questions and chance to win Rs 10000 Amazon Pay Balance. Today’s Amazon Womens Day Edition Quiz is based on five questions. Techbuzon will share all Today Amazon Womens Day Edition Quiz Answers here to increase your chances of winning cool prizes from amazon India. So play freely Amazon Womens Day Edition Quiz with all correct answers and try your won luck to chance to win Rs 10000 Amazon Pay Balance.

 

 

Question 1:- What is the theme for this years International Women’s Day? (Hint : The theme is aligned with UN Women’s new multi-generational campaign, Generation Equality.)

Answer:- I am Generation Equality: Realizing Women’s Rights

 

Question 2:- Garima Arora was the first Indian female chef to be conferred with what coveted distinction in the world of cuisine?

Answer:- Michelin Star

 

Question 3:- Muthayya Vanitha is the Project Director of which of these ISRO missions in the news last year?

Answer:- Chandrayaan- 2

 

Question 4:- In 2020, the European parliament is celebrating the 25th anniversary of which declaration on gender equality on International Woman’s Day?

Answer:- Beijing declaration

 

Question 5:- Who equalled Zhang Ning’s record of most badminton world championship medals in women’s singles in 2019?

Answer:- PV Sindhu

 

Question 6:- Bihar’s Shikha Surabhi, became the first woman to be part of which celebrated team at the Republic Day parade?

Answer:- Daredevils

 

Question 6:- IPS officer Aparna Kumar, who scaled the South Pole won the National Adventure Awards named after which pioneer?

Answer:- Tenzing Norgay

 

 

Terms & Conditions About This Quiz

  1. This Contest will start on 3rd March 2020 from 00:00:01 a.m. (IST) to 9th March 2020 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. To Participate in this quiz you must need Amazon India App with Amazon account, Because of this quiz only available of App.

3. After Login or Signup in Amazon India App, you can participate by answering 7 questions with right answers.

4. After answering all Question right, you will be part of winning the prize. But you will not 100% sure of the winning prize because of the winner will be picked up by lucky draw. If you have good luck then you may be the winner, give you 2 minutes every day and try your luck.

5. In the Contest Period, there are lot of users will answer the right answer. But only Random & Lucky 10 (Ten) participants will be winner.

6. When Amazon will release the Winner list, In that List whose name comes out those people are eligible for Winning of ₹10000 Amazon Pay Balance.

7. Each winner will get 1 Prize at a Time in One Quiz. Suppose that if you win a Quiz and will get 1 prize even there are lot of Prizes.

8. Winners will be declared on 30th April 2020.

9. Winner will be contacted by Amazon India. So no need to worry about it.

Amazon Womens Day Edition Quiz – The only way to participate in the quiz is by answering the questions. For that purpose, all you have to do is to get the Amazon App from the store. It is because the quiz is available in the app only. Right answers will increase your chances of winning through a lucky draw. That why we provide Amazon Womens Day Edition Quiz Answers.

Keep Playing & Win Prizes !!!!

Read More

Amazon Quiz 4 March 2020 Answers Today – Win Nokia 7.2 Smartphone

Amazon Quiz 4 March 2020 Answers Today – Win Nokia 7.2 Smartphone : Choose Correct Answers for Amazon 4 March Quiz and Win Nokia 7.2 Smartphone. The Amazon Quiz Contest Starts at 8:00 AM and it ends at 12:00 PM. Check All Live Quiz Contest Answers here of Amazon Quiz Answers.

 

Q1. Which famous basketball player nicknamed himself the ‘Black Mamba’ after watching Quentin Tarantino’s ‘Kill Bill’?

Answer – Kobe Bryant

 

 

Q2. US first lady Melania Trump, attended which of these classes at Sarvodaya Senior Secondary School in Delhi?

Answer – Happiness Class

 

 

Q3. On 25th February, India observed the first anniversary of which of these famous structures?

Answer – National War Memorial

 

 

Q4. Which of these comic book characters has been a guest of the Maharaja of Gaipajama?

Answer – Tintin

 

 

Q5. Which of these organisations declared 2020 as the ‘Year of the Nurse and Midwife’?

Answer – Who

 

 

Amazon Daily Quiz Contest, Choose all the answers correctly to the questions and Win Exciting Prizes Daily with Amazon Quiz Answers. If you’re looking for correct answers then you are landed on the right place. Techbuzon.com Provides you the right answers to all of the questions, so that you can easily win the amazon daily quiz contest.

Amazon Quiz Answers Today Contest In which users have to answer the 5 questions and Grab a chance to win Big Prizes.

Offer is valid for Amazon Users and Get a Chance to Win Amazing Prizes like iPhone X, iPhone XR, Sony Home Theater, iPhone Xs and Many More Cool Prizes. The Amazon Quiz Contest Starts at 8:00 AM and it ends at 12:00 PM. Amazon Quiz Answers Updates on 8:00 AM Daily, Bookmark this page for visit daily and Collect the Right Answers of Amazon Quiz Contest.

 

 

How to Participate in Amazon Daily Quiz Contest

First of All, Download the Amazon App from Google Play Store or Use this Link.

After Downloading Open & Sign in to your Account.

Go to the Home Page & Scroll Down and You will See the Banner of “Amazon Quiz Daily”, Just Click on it.

Click on Start Tab to Play Quiz.

Now There will be 5 Questions in Amazon Daily Quiz you need to Give correct answers to All these Questions.

After giving right answers to these Questions, You will be selected for Lucky draw of Amazon Daily Quiz Contest.

Read More

The Engineer 4

image

Read More