Amazon Womens Day Edition Quiz Answers & Win Rs 10000

Amazon Womens Day Edition Quiz Answer 2020 – Answer Amazon Womens Day Edition Quiz questions and chance to win Rs 10000 Amazon Pay Balance. Today’s Amazon Womens Day Edition Quiz is based on five questions. Techbuzon will share all Today Amazon Womens Day Edition Quiz Answers here to increase your chances of winning cool prizes from amazon India. So play freely Amazon Womens Day Edition Quiz with all correct answers and try your won luck to chance to win Rs 10000 Amazon Pay Balance.

 

 

Question 1:- What is the theme for this years International Women’s Day? (Hint : The theme is aligned with UN Women’s new multi-generational campaign, Generation Equality.)

Answer:- I am Generation Equality: Realizing Women’s Rights

 

Question 2:- Garima Arora was the first Indian female chef to be conferred with what coveted distinction in the world of cuisine?

Answer:- Michelin Star

 

Question 3:- Muthayya Vanitha is the Project Director of which of these ISRO missions in the news last year?

Answer:- Chandrayaan- 2

 

Question 4:- In 2020, the European parliament is celebrating the 25th anniversary of which declaration on gender equality on International Woman’s Day?

Answer:- Beijing declaration

 

Question 5:- Who equalled Zhang Ning’s record of most badminton world championship medals in women’s singles in 2019?

Answer:- PV Sindhu

 

Question 6:- Bihar’s Shikha Surabhi, became the first woman to be part of which celebrated team at the Republic Day parade?

Answer:- Daredevils

 

Question 6:- IPS officer Aparna Kumar, who scaled the South Pole won the National Adventure Awards named after which pioneer?

Answer:- Tenzing Norgay

 

 

Terms & Conditions About This Quiz

  1. This Contest will start on 3rd March 2020 from 00:00:01 a.m. (IST) to 9th March 2020 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. To Participate in this quiz you must need Amazon India App with Amazon account, Because of this quiz only available of App.

3. After Login or Signup in Amazon India App, you can participate by answering 7 questions with right answers.

4. After answering all Question right, you will be part of winning the prize. But you will not 100% sure of the winning prize because of the winner will be picked up by lucky draw. If you have good luck then you may be the winner, give you 2 minutes every day and try your luck.

5. In the Contest Period, there are lot of users will answer the right answer. But only Random & Lucky 10 (Ten) participants will be winner.

6. When Amazon will release the Winner list, In that List whose name comes out those people are eligible for Winning of ₹10000 Amazon Pay Balance.

7. Each winner will get 1 Prize at a Time in One Quiz. Suppose that if you win a Quiz and will get 1 prize even there are lot of Prizes.

8. Winners will be declared on 30th April 2020.

9. Winner will be contacted by Amazon India. So no need to worry about it.

Amazon Womens Day Edition Quiz – The only way to participate in the quiz is by answering the questions. For that purpose, all you have to do is to get the Amazon App from the store. It is because the quiz is available in the app only. Right answers will increase your chances of winning through a lucky draw. That why we provide Amazon Womens Day Edition Quiz Answers.

Keep Playing & Win Prizes !!!!